Foss & Partners staat klaar voor iedere hulpvrager. Onze missie is de kracht van de hulpvrager vergroten en bijdragen aan een inclusieve samenleving. Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. Ieder mens telt voor ons!
 
Foss & Partners zoekt per direct een regiebehandelaar 
(standplaats Amersfoort) voor 8-16 uur per week.
Wie zoeken we?
Foss & Partners biedt specialistische ambulante begeleiding en wil uitbreiden naar behandeling en diagnostiek. Hiervoor zoeken wij een ondernemende regiebehandelaar. 
Wat ga je doen als regiebehandelaar?
Onze basispsycholoog zal het grootste deel van het praktische werk doen rondom het opzetten van behandeling en diagnostiek met behulp van een intervisieteam. Wij zoeken nu een GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist die als regiebehandelaar en werkbegeleider wil functioneren en het team wil helpen meedenken bij ingewikkelde casussen. Het team bestaat uit contextueel therapeuten, een pedagoog, basispsycholoog en jeugdzorgwerkers.
Wat bieden we?
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk. 
Leuke en dynamische werkplek met enthousiaste ondernemende medewerkers. 
Lerende organisatie die ‘out of the box’ denkt en in kansen 
Over Foss & Partners 
Foss & Partners is dé partner in specialistische ambulante dienstverlening voor gemeenten en andere (zorg)aanbieders. De organisatie kenmerkt zich als snel, flexibel, efficiënt en ‘no nonsens’ mentaliteit. De wens van de klant staat op nummer één. Dit geldt zowel richting de zakelijke klant (in de regel de gemeente) als de hulpvrager (het kind, het gezin of individu). De zorg die wij leveren gaat verder dan de zorg die wijkteams en reguliere zorgaanbieders kunnen bieden. Wij denken niet in hokjes of financieringsvormen, alleen in oplossingen. Wij bieden de diensten aan op het gebied van WMO, jeugdzorg en (J)GGZ. Dit zijn de wettelijke kaders, die de toegang verlenen tot de zorgverlening. Wij zijn een organisatie met vaste medewerkers en een flexibele groep van specialistische ambulante begeleiders, behandelaars, therapeuten en gespecialiseerde beroepskrachten in de uitvoerende zorgtaken, hoofdzakelijk op freelancebasis. Foss & Partners is gecontracteerd in de zorgregio’s Amersfoort (Eemland), regio Gooi & Vechtstreek, Utrecht Z.O, Amsterdam-Amstelland, Zaanstad-Waterland.
Vragen?
Voor vragen m.b.t. de vacature kun je contact opnemen met Rianne Slagboom, regiomanager, via 06-39722661.
solliciteren
Heb je belangstelling? Solliciteer dan door een CV en motivatiebrief te sturen naar info@fosspartners.nl. We zien uit naar je reactie!
Kinder- en jeugdpsycholoog
24 uur per week werken en zelf bepalen hoe laat jouw werkdag begint? Als Gedragswetenschapper bij Foss & Partners kan het. 
Wat ga ik doen?
Meewerken aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren, dat is jouw motivatie. Bij ons vind jij de verdieping die je zoekt. Als Gedragsdeskundige voer je onder regie van de regiebehandelaar diagnostiek uit voor kinderen en jongeren tussen de 8-18 jaar, geef je psycho-educatie en bied je behandeling. 
Binnen Foss & Partners werken ambulant Begeleiders, Psychologen, Mediators en Contextueel Gedragstherapeuten die samen circa 200 cliënten begeleiden en behandelen. Je krijgt te maken met kinderen en jongeren met gedragsproblematiek, Autisme, ADHD en/of internaliserende problematiek én hun gezinnen. De cliënten komen binnen via onze samenwerkingspartners. Denk daarbij aan wijkteams, het CJG, SAVE en de huisarts.
Kinder- en Jeugdpsychologen zijn multitaskers omdat:1. je diagnostiek uitvoert. 2. je psycho-educatie geeft. 3. Je cliënten behandelt onder supervisie van een regiebehandelaar. 
Met wie werk ik samen?
Je werkt samen met Systeemtherapeuten, Psychologen, Ambulant Begeleiders en Mediators. Zij zijn bij Foss & Partners in dienst of werken als Freelancer.
Je werkt veel op locatie, maar biedt ook behandeling in de thuissituatie. Omdat alle collega’s veel op pad zijn vinden wij het leuk om regelmatig met het team te lunchen. Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar een event voor al onze medewerkers. Verder ontvang je functioneel leiding van onze regiebehandelaar en word je hiërarchisch begeleid door Rianne, onze Regiomanager. 
Waar doe ik het voor?
Voor de cliënten, voor werkgeluk en uiteraard voor een motiverend salaris. Wij geloven niet in stereotypes of standaard arbeidsvoorwaarden. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent, welke ervaring je meebrengt en in welke contractvorm je wilt werken. Daarna zullen wij een aanbod doen.
Wat wij wél alvast kunnen zeggen is:- Dat je er 45 ondernemende collega´s bijkrijgt;- Wij heel blij worden van eigen initiatieven;- Jij bij ons diverse opleidingen- en cursussen kunt volgen.
Wat heb ik nodig?
Een WO diploma in de richting Orthopedagogiek of Psychologie met een BAPD. Uiteraard in de richting kinder- en jeugdproblematiek. Daarnaast ben je BIG of SKJ geregistreerd.
Hoe graag wij ook meehelpen aan de ontwikkeling van mensen. Dit zijn harde eisen waar wij niet omheen kunnen.
Go for it it!
Heb je het profiel gelezen of ben je direct naar beneden gescrold? Hoe dan ook: fijn dat je dit leest want Rianne wacht op jouw telefoontje. Je kunt haar bereiken via 06-39722661 of info@fosspartners.nl
Contextueel of Systeem Therapeut
Stel jij altijd het belang van het kind voorop of laat jij je meeslepen in het scheidingsdrama? Als Contextueel of Systeemtherapeut heb jij eerder met dit bijltje gehakt. Daarom willen wij JOU in ons team.
Wat ga je doen?
Je begeleidt en behandelt gezinnen in de regio Amersfoort, waar het op zijn zachts gezegd ¨even niet lekker loopt¨. Dit kan komen door een echtscheiding of door kinderen- en jongvolwassenen met gedragsproblemen of door psychische problematiek van de ouder(s).
Zodra ouders niet meer met elkaar praten is het belang van het kind in het geding. Aan jou de taak om door eventuele weerstand heen te werken. Daar is niet iedereen direct ontvankelijk voor. Maar jij bent een doorzetter. Jij laat je niet uit het veld slaan. Jij gaat net zolang door totdat de communicatie voldoende is hersteld en ouders zich committeren aan het ouderschapsplan. Je hoeft dit niet alleen te doen. De Mediator van Foss & Partners staat aan je zijde. Daarnaast werk je samen met instanties zoals SAVE, Veilig Thuis, de Jeugdbescherming en het Wijkteam.
In verdrietige situaties lukt het niet om de communicatie te herstellen of de cliënt te helpen. Dat is verschrikkelijk en tegelijkertijd de realiteit. Uiteraard steunen en begeleiden wij elkaar. Maar, dit neemt niet weg dat je dealt met heftige situaties. Daarom is het voor ons een harde eis dat je minimaal drie jaar werkervaring hebt in de (gedwongen) jeugdhulp. Wij denken dat je daarmee voldoende bagage hebt om deze baan voor jou en onze cliënten tot een succes te maken.
Genoeg over ons, door naar jou!
Dat je ZZP´er bent weten we. Dat jij graag zelf je agenda bepaalt ook. Dat is voor ons geen enkel probleem.   Wij juichen ondernemerschap toe en denken zelf graag out of the box! Hoe? Door in maatwerkoplossingen te denken: als een gezin zich aanmeldt is standaardhulp niet altijd de oplossing. Wij gaan direct in gesprek. Wie ben je, hoe is de situatie ontstaan en welke hulp past het beste in jouw situatie? Als wij de hulp niet direct in huis hebben zorgen wij dat die er alsnog komt.

Wij vinden het fijn als jij ook buiten kaders durft te denken en dit bij ons aangeeft. Jouw 45 collega´s en zelfs de directie, hebben werkervaring binnen de GGZ en Jeugdzorg. Dit zorgt ervoor dat Foss & Partners bruist. Op dit moment breiden wij uit waardoor er nog meer ruimte is voor jouw initiatieven.
Met wie werk ik samen?
Je werkt samen met 45 Systeemtherapeuten, Psychologen, Ambulant Begeleiders en Mediators. Zij zijn bij Foss & Partners in dienst of werken als Freelancer. Tijdens de pandemie blijven we het gezellige team dat we zijn. Gesprekken met cliënten vinden voornamelijk plaats op kantoor.
Wij vinden het leuk om, zodra het weer kan, op woensdagmiddag met het team te lunchen. Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar een event voor al onze medewerkers. Verder word je begeleid door Rianne, onze Regiomanager die jarenlange ervaring heeft in de GGZ.
Waar doe ik het voor?
Voor de cliënten, voor werkgeluk en uiteraard voor een motiverend uurtarief. Wij geloven niet in stereotypes of standaard arbeidsvoorwaarden. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent, welke ervaring je meebrengt en in welke contractvorm je wilt werken. Daarna doen wij jou een aanbod.
Wat wij wél alvast kunnen zeggen is:- Dat je er 45 ondernemende collega´s bijkrijgt; - Wij heel blij worden van eigen initiatieven; - Jij bij ons diverse opleidingen- en cursussen kunt volgen. 
Wat je echt nodig hebt om het naar je zin te hebben als Systeemtherapeut
- IJzersterke communicatieskills op diverse niveaus; - Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de (gedwongen) jeugdhulp; - Een afgeronde HBO of WO-studie tot Contextueel- of Systeemtherapeut; - Een geldige SKJ of BIG-registratie; - Praktijkervaring opgedaan binnen de jeugdhulpverlening met de systeem therapeutische benadering, contextuele benadering of science of safety; - Ervaring met gespannen thuissituaties waar ook niet-directe familie bij betrokken is. 
Is dit de baan waarvan je nog niet wist dat je hem zocht?
Onze regiomanager Rianne wacht graag op de juiste collega. Dus, ben je wel/niet direct beschikbaar. Bel/app naar Rianne om kennis te maken: 0639722661. Geen tijd om direct te bellen? Stuur een mail naar info@fosspartners.nl en wie weet tot snel.